Bedieningen

Steeds meer zonweringen en rolluiken zijn elektrisch bediend. Geen slingers, optrekbanden of -koorden meer. In plaats daarvan een fluisterstille motor, onzichtbaar weggewerkt in het product.

Dit betekent ongekend bedieningsgemak voor vele jaren. Het is zelfs mogelijk om te bedienen op afstand, met een van de vele draadloze afstandsbedieningen die Somfy en Simu u kan bieden.

Met een losse afstandsbediening bedient u het product vanaf elke gewenste plek in en rondom uw woning! Liever een vaste plek? Draadloze muurschakelaars plaatst u waar u wilt!

Afstandsbediening

Een combinatie met een losse afstandsbediening, geen probleem! De systemen kunnen eenvoudig samenwerken, zelfs meerdere producten bedienen met één afstandsbediening is geen enkel probleem.

Wat is er nu handiger dan uw markiezen en sceens samen of apart te bedienen. Het is ook altijd mogelijk om later nieuwe producten aan de bestaande bediening toe te voegen. Als u wilt is het zelfs mogelijk om uw garagedeur en de tuinverlichting samen met de zonwering te bedienen! Meer gemak is haast ondenkbaar.

Een zonwering bedrijf informeert u graag over de vele mogelijkheden die er tegenwoordig op het gebied van elektrische bedieningen mogelijk zijn.

Handmatig?

Maar natuurlijk kunnen zij u ook een oude vertrouwde handbediening leveren. Ze helpen u graag bij het maken van een goede keuze.